3.10.2021 г., 9:07 ч.

*** 

  Поезия » Друга
426 1 5

 

 

Нявга имах пет стотинки

в джобчето на детски панталонки.

На краката гуменки пробити,

а в душата ми цъфтяха клонки.

 

Днеска имам пет стотачки 

в джоба на костюм "Версаче".

Нося маркови обувки,

а в душата ми върбица плаче.

 

01.10.2021г.


     

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??