Нявга имах пет стотинки
в джобчето на детски панталонки.
На краката гуменки пробити,
а в душата ми цъфтяха клонки.
Днеска имам пет стотачки
в джоба на костюм "Версаче".
Нося маркови обувки,
а в душата ми върбица плаче.
01.10.2021г.
© Хари Спасов All rights reserved.