4.11.2008 г., 13:12 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
811 0 4

Ти ли си тази която тревожи

моите мисли и трепетни нощи

ти ли се вмъкна на пръсти в ума ми

грабна дъха ми и се наложи

глътките въздух да си изпрося

капка по капка да те изпивам

и да не искам да се събуждам

и да не мога без теб да заспивам

© Идоменей Каменополски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??