Nov 4, 2008, 1:12 PM

* * * 

  Poetry » Love
816 0 4

Ти ли си тази която тревожи

моите мисли и трепетни нощи

ти ли се вмъкна на пръсти в ума ми

грабна дъха ми и се наложи

глътките въздух да си изпрося

капка по капка да те изпивам

и да не искам да се събуждам

и да не мога без теб да заспивам

© Идоменей Каменополски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??