1.03.2013 г., 18:45 ч.

......................... 

  Поезия » Друга
668 0 4
 
 
Той е някакъв мъж. И почти е поет.
И рисува по мене със думи, 
рисува.
Аз пък съм тъжна. 
Нямам лист. А молива проклет,
пак се счупи когато не трябва.
Нямам лист, нямам днешни мечти.
Изтъгувах хиляда неслучени мисли.
Той е мъж. И почти е поет.
Иска всички да бъдат в омала прехласнати.
А на мен ми е просто. Разходка по улици, 
позабравили моите стъпки.
Питие за разкош. И очи като скитници,
приютили се в мене. До съмване.
Той е някакъв мъж. 
Аз съм тъжна до сбъдване.


~Endless~

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??