24.03.2017 г., 5:02 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
424 3 10

* * *

Уж е празнота, а... ме изпълва.
Стиска ме за гърлото, боли ме...
Чувство ли е да се чувстваш мъртъв?
Да не помниш даже своето име?
Ужким грее слънцето навън,
а от студ душата ми се свива...
Иска ми се да е просто сън
и да се събудя пак щастлива.
Иска ми се да е като приказка,
във която всичко се подрежда...
Само празнотата тук е истинска
и от всеки ъгъл ме поглежда.
В болката си... пак ще съм сама.
Вече знам цената на сълзите.
Искам да убия любовта!


Както тя погуби ми мечтите...

 

© Павлина Соколова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??