25.11.2014 г., 16:53 ч.

*** 

  Поезия » Друга
681 0 3

Не мълчи...

Ако е край, да бъде.

Имам нужда,

трябва ми да знам.

По-добре,

ако е вече късно,

излъжи, че искаш да си сам.

По-добре кажи...

че ще ти липсвам.

Излъжи ме, че е за добро.

Нека вярвам, 

че си ме обичал...

че била е

ненапразно

в сърцето цялата любов.

Или пък...

трябва да те мразя?

Но как?

Въобще не знам...

Уви.

И нямам смелост "Край" да кажа.

Не, нямам аз.

А ти...?

© Капка Роса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Уж всички мразим лъжата, а всъщност обичаме да ни лъжат по определени начини
    Нещата са сложни... А стихотворението е прекрасно
  • Приятно!
  • Много образно, усетих тъмната болка... браво!
Предложения
: ??:??