19.05.2013 г., 11:07 ч.

*** 

  Поезия » Друга
401 0 0

 

                                                   ***

 

                               Посадих лоза...

 

                               Сега плодовете прогнили бера.

                               Опитвам...

                               Горчиво е виното – кръв.

 

                               Някога тръгнах по път без посока.

                               После залезът в мен се разби.

                               Обречен, спрях да се връщам

                               сред сиви мъгли.

 

                               И отново навеждам глава,

                               за да мина през пропаст.

                               Търся те.

                               Но животът е тиха река,

                               не един и не двама разтърсила.

© Иван Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??