23.10.2008 г., 22:04 ч.

**** 

  Поезия » Любовна
517 0 0
****

Пиша за болката.
Не за друго, а за нея!

Не пиша за усмивките, които ми даде
или за онази лудост, която придаваше на смеха ми!

Не пиша за силата,
която ми даваше в трудни моменти.

Не пиша за споделеното "Обичам те!" в мрака
и за двамата влюбени, хванати за ръце!

Не пиша как ме любеше,
как цяла вечер ме държеше в свободата на страстта!

Не пиша и как ме целуваше,
сякаш цялата искаше да ме погълнеш с една целувка!

Не пиша за очите ти,
така красиво зелени и знаещи всичко!

Пиша за онзи твой поглед, когато си тръгваше!
В него вече нямаше любов към мен.

Пиша за празнината, която ми остави
и за това как без теб съм нищо.

Пиша за своите писма "до поискване"!

© Емануела Кацарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??