6.03.2011 г., 20:15 ч.

* * * 

  Поезия
567 0 1

Не съжалявам, че докрая себе си бях,

до последната целувка всичко изтърпях.

Взе ми много, защото аз го позволих,

но стига вече! И последната сълза изтрих.

 

Отчаяно признавам ръцете потреперват,

но очите ми за тебе няма и да трепнат.

Вървя сама, за последно в тъмнитата...

а след това забравям теб и самотата.

 

Уморена съм от твоите дела,

от лекомислени постъпки и всичко онова.

Нали обичах, а от любовта боли...

достатъчно се лутах в твоите лъжи!

         А сега върви, върви, върви...

© Пламена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??