5.05.2009 г., 21:56 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
527 0 3

              Дошла съм с пролетта на този свят
               и взела съм от нея аромата
               на младост, нежност, благодат
               и крехката ранимост на цветята.
                         При себе си с любов ще приютя
                         премръзналия от житейски свади.
                         Добрата дума няма да спестя
                         за  всеки, който
                               плаче или страда.
                 С усмивката във своите очи
                  излъчвам  ведрина и младост.
                 И даже много силно да горчи...
                  аз търся и дарявам радост!

© Ваня Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??