29.03.2016 г., 22:01 ч.

* * * * 

  Поезия » Друга
401 1 1

Знам, че всичко ще бъде наред, 
и водата ще се избистри.
Ще си близо до мен... Аз до теб...
Ще са светли моите мисли. 
Ще говоря на татко за всичките
мигове... дето сме пропуснали. 
И на мама ще кажа: "Обичам те!"
Ще ù видя усмихнати устните...
Ще намеря в сърцето си място
отредено за обич чиста, 
и небето над мен ще е ясно, 
няма дъжд да вали от листа...
Ще се боря, с цената на всичко
добротата да надделее!
Теб ще моля само за едничко...
Знаеш, Господи! Да си с мене...
С всяко следващо вдишване после
от очите сълза ще бликва...
Знам, че ти ще си с мен, Господи!
И не ще ме оставиш никога!
Знам, че всичко ще бъде наред...
И водата ще се избистри.
Ще си близо до мен... Аз до теб...
Ще са светли моите мисли.

 

Павлина Соколова

© Павлина Соколова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • На теория Той трябва да се грижи за такива светли души, Павлина! Много силно ти го пожелавам! Харесах по детски чистия ти стих!
Предложения
: ??:??