19.01.2016 г., 22:18 ч.

... 

  Поезия » Друга
349 1 1

Простих.
Простих, но няма да забравя.
Поставих обеците на ухото си.
И занапред каквото и да правя
ще помня тези листи от живота си.
И ако се обърна пак назад
към белезите грозни ще поглеждам.
Не е било Любов! Тя не е Ад!
Тя трябва да е смисъл и надежда!
Тя трябва да облича в бели дрехи
децата си... не в трънени венци!
Тя трябва да раздава добротата си
и да танцува с падащи звезди...
А не да хапе като змия отровна
и да забива във сърцето брадва...
Не е било Любов, тя не е грозна!
Простих.
Простих, но няма да забравя.

 

Павлина Соколова

© Павлина Соколова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Помни се, за да не се повтарят едни и същи грешки... Поздрави!
Предложения
: ??:??