5.05.2019 г., 19:16 ч.

%:%***** 

  Поезия
447 4 2

да започнем от начало
приятно ми е, да това съм аз
влюбен съм в твойто цяло
във вътрешния глас

 

в момента трепна маргаритка
по-красива си и от луна
пойна птичка чурулична
но как да се преборя за твоята яснота

 

мракът завладял е мойта аура
дяволът чеверме от бурички върти
сърцето ще се пръсне от болката пияна
душата вика, стой, в ада остани

 

а очите ти под яркото небе
блестят като момина сълза
косите на фона на синьото море
лъч от златиста светлина

 

сияние обагрено с цветя
от теб струи вълшебнице проклета
надежда, обич, синева
за моята душа отнета

 

© Всемнелюб Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??