4.12.2013 г., 14:51 ч.

А и не зная как... 

  Поезия » Друга
703 0 7

Сега не знам какво да ти напиша,
освен, че те обичам! И това,
че искам те и искам да обичаш!
Разяждат ме цигари и тъга,

защото се обърна и остави
компромиса, изискания жест
и две целувки живи като рани,
превърнали отсъствието в процес.

Необяснимо е, Не искам да говоря.
Мълча и боледувам. Просто грип.
Случаен вирус. Кашлица и хора –
непоносим и зъл стереотип.

Дори това е вече маловажно
и тъжно – от умора. Иде сняг...
Аз имам още много да ти кажа,

но няма те, а и не зная как...

© Ивайло Цанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??