18.01.2014 г., 19:07 ч.

А то не е 

  Поезия » Друга
661 1 0
 
 
Изронвам тишината като грозд.
Куп гладни птици са очите ми.
Надеждата е само бряг.
Лелеян бряг, мечтата на поетите...
Защото всичко свършва точно в шест.
Звъни будилник със нарочна точност.
Напъхваш се във дрехи и вървиш
към непожеланата ти неизбежност.
Наричаш го живот. А то не е.
Живот е само в дишаните мигове,
в които не посичаш брегове,
а правиш мост, на който се обичаме.


~Endless~

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??