11.03.2021 г., 8:07 ч.

А вие? 

  Поезия
178 0 4

Срещали ли сте такива хора
дето хранят се с чуждо страдание?
И гледаш ги  отвън - икони,
а вътре гният от зло и безсрамие.

Те не виждат човека отсреща,
а дишаща банка за кръв.
И.. само как подмолно те прегръщат,
а ти нижат душата на стръв.

И в ръщете им ставаш матрьошка,
и от мъките ти се прераждат.
В края им не искат прошка,
а се самоизяждат.

© Бисерка Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??