На пръсти влязох в храма тих
и молих се безмълвно, на колене,
смутена и объркана открих,
че няма я онази вяра в мене.
И всичко в този свят върви по план,
молитвите са време пропиляно,
Лукавият ще дойде и незван,
а Бог бе тук, но си отиде рано...
© Надежда Ангелова Всички права запазени