Nov 1, 2013, 10:03 AM  

* * * 

  Poetry
711 1 6

На пръсти влязох в храма тих

 и молих се безмълвно, на колене,

 смутена и объркана открих,

 че няма я онази вяра в мене.

 И всичко в този свят върви по план,

 молитвите са време пропиляно,

Лукавият ще дойде и незван,

 а Бог бе тук, но си отиде рано...

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??