17.10.2010 г., 23:14 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
724 0 7

 

 

 

                                                 Посърна

                                                 лунният път от

                                                 разпръснати разпятия.

                                                 Попи

                                                 ръждясали пирони,

                                                 вяра.

                                                 Разкаляна,

                                                 пътеката

                                                 събира остатъци от

                                                 късове надежда.

                                                 Звездите се усмихват

                                                 жалостно.

                                                 Невидима сълза

                                                 прогледна в

                                                 утрото.

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??