1.10.2007 г., 9:52 ч.

* * * 

  Поезия
528 0 2
 

Обичахме се скрито и незнайно.

Една любов- изваяна от тайни,

но... ние съградихме я такава,

защото искахме, а не защото трябва.


Не мислех, че ще стане помежду ни,

не вярвах аз на някакви си думи,

но в очите твои плам така гореше,

че аз не устоях и влюбих се във тебе.


Последваха и срещите ни тайни

и само луната ни беше закрилник,

със часове вървяхме без посоки,

за да сме заедно, защото ни харесваше...


Но днес е вече много по-различно,

останаха ми само хубавите спомени.

Не чувам аз вълшебното "Обичам те",

което през студеното ме стопляше...

© Илияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??