1.06.2010 г., 17:38 ч.

Абстрактно 

  Поезия » Пейзажна
713 0 2

Абстрактно

В залезите, в тишината

разплакани милион звезди ще къпят

своите премеждия

във безнадеждно умиращи дъги.

Ще се прелистват всички клони

в отчаяние,

неподредени сенки

във горещи дни,

разбрали свойте грешки

в прикованите сълзи -

хиляди разплакани върби,

самотно впити във паважа.

Пътеките отново ще се питат -

накъде поели са по очертания си път

и неуморно ще претърсват

невидими спасения

и за почивка горски кът.

 

 

 

© Триб Трибс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??