14.11.2010 г., 21:52 ч.

Айсберг 

  Поезия » Друга
625 0 0

Стоя и продавам сладолед.

Изведнъж гледам - айсберг!

Почувствах се като Титаник в нощта

и очаквах своята съдба.

Айсбергът при мен се спря

и продума, облизвайки уста.

"Искам сладоледче за левче аз сега,

иначе ще потънеш с мен на лунна светлина"

Със смирен глас казах ù "Ей сега!"

Разбит от нейната убийствена миризма!

От тогава до сега помня сладоледената си съдба

и за сблъсъка си с айсберга в лятната горещина!

© Красимир Цуцов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??