Nov 14, 2010, 9:52 PM

Айсберг 

  Poetry » Other
620 0 0

Стоя и продавам сладолед.

Изведнъж гледам - айсберг!

Почувствах се като Титаник в нощта

и очаквах своята съдба.

Айсбергът при мен се спря

и продума, облизвайки уста.

"Искам сладоледче за левче аз сега,

иначе ще потънеш с мен на лунна светлина"

Със смирен глас казах ù "Ей сега!"

Разбит от нейната убийствена миризма!

От тогава до сега помня сладоледената си съдба

и за сблъсъка си с айсберга в лятната горещина!

© Красимир Цуцов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??