17.01.2010 г., 19:20 ч.

Aко 

  Поезия » Друга
834 0 4

Ако си ме обичал,

докажи го.

Ако си ме мразел,

покажи го.

Ако си се чувствал сам,

виж се сега.

Ако си бил тъжен,

засмей се сега.

Ако си искал да ме целунеш,

сега го направи.

Ако си искал да си тръгнеш,

върви си.

Ако си искал  свобода,

имаш я.

Ако си искал да ме нараниш,

недей.

Защото ти поднасям сърцето си -

само спри да ме измъчваш с безразличие.

© Аннабел Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??