Jan 17, 2010, 7:20 PM

Aко 

  Poetry » Other
833 0 4

Ако си ме обичал,

докажи го.

Ако си ме мразел,

покажи го.

Ако си се чувствал сам,

виж се сега.

Ако си бил тъжен,

засмей се сега.

Ако си искал да ме целунеш,

сега го направи.

Ако си искал да си тръгнеш,

върви си.

Ако си искал  свобода,

имаш я.

Ако си искал да ме нараниш,

недей.

Защото ти поднасям сърцето си -

само спри да ме измъчваш с безразличие.

© Аннабел Енчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??