1.01.2009 г., 23:56 ч.

Ако е речено, сбъдва се... 

  Поезия » Друга
851 0 29
 

 

Чухте ли звън на шейна?

Екнат пиратки навън...

Смесват се пепел и сняг.

Тръгна си Старата. Тръгна си...

И подир нея... Несбъднати

тъжни надежди от детството...

Авторитетно замлъкнали

нашите спомени весели...

Още в душите мъждукат

верни на себе си принципи,

алкохолично засмукали

Гордиев възел лирически...

От музите нека и в Новата

да сте щастливо обсебени.

И нека сте здрави и борбени.

Нищо, че трудно е времето.

Ако е речено, сбъдва се...

 

01.01.2009г.

© Дочка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??