...Тя е сърцето на живота...
и се влюбвам в нея все повече...
Всяко кътче е от душата...
вдъхновението, катарзиса...
Дава безспир истини, мечти
и никога не ни разграничава.
Никога не ревнува и не мрази.
Обича всички и ни обединява.
Тя е огънят, цветът в очите...
най - вдъхновена ласка...
на красотата и любовта...
свободата на птиците...
Музата и те кани да я познаеш.
Най - прекрасната целувка.
Дава ти силата и обичта си,
дори и без да и се споделиш.
Защото тя ще те открие някога.
Ще те съблече. Ще те повика.
Да изпее болките и радостите ти...
смисъла да ги почувстваш така...
"Vivo por ella porque va
dándome siempre la salida
porque la música es así
fiel y sincera de por vida. "*
А когато те докосне
благословията и...
Животът се усмихва
на полета в зова и...
© Лили Вълчева Всички права запазени