May 12, 2017, 5:49 PM  

В следващия живот от този за нея мечтая... 

  Poetry » Phylosophy, Free verse
446 0 5

В следващия живот от този за нея мечтая...

 

...Тя е сърцето на живота...

и се влюбвам в нея все повече...

Всяко кътче е от душата...

вдъхновението, катарзиса...

 

Дава безспир истини, мечти

и никога не ни разграничава.

Никога не ревнува и не мрази.

Обича всички и ни обединява.

 

Тя е огънят, цветът в очите...

най - вдъхновена ласка...

на красотата и любовта...

свободата на птиците...

 

Музата и те кани да я познаеш.

Най - прекрасната целувка.

Дава ти силата и обичта си,

дори и без да и се споделиш.

 

Защото тя ще те открие някога.

Ще те съблече. Ще те повика.

Да изпее болките и радостите ти...

смисъла да ги почувстваш така...

 

"Vivo por ella porque va 
dándome siempre la salida 
porque la música es así 
fiel y sincera de por vida. "*

 

     А когато те докосне

благословията и...

Животът се усмихва

      на полета в зова и...

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

*цитат и вдъхновение от песента на Andrea Bocelli, Marta Sanchez - Vivo Por Ella и от музиката като цяло - чувствата, която тя провокира в нас, дори самия живот...

 

По - щастливи сме когато открием музиката в себе си..., а тя живее във всеки един от нас в много и различни форми... :)

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??