12.10.2010 г., 12:02 ч.

Ако някога остана само и изплашено в мрака врабче 

  Поезия » Друга
599 1 6

Ако някога остана само и изплашено в мрака врабче
и по тротоара подскачам с боси, тънки крачета,
поспри, наведи се, приюти ме в твоите топли ръце,
под фланелата скрий ме, там вляво, съвсем до сърцето.
Ако някога ме вземеш в своята топла и хубава къща
и ми даваш трохици любов с пълни шепи до твойта камина,
ще те радвам, ще чуруликам моите трели, ще ти връщам
за тихите нощи, и може би никога няма от теб да замина.

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??