11.07.2019 г., 14:48 ч.

Ако някой попита 

  Поезия » Друга
309 0 6

Ако някой случайно ме пита,

хей така, рано сутрин на глас.

Накъде мойта мисъл полита

всеки ден, всеки миг, всеки час.

Аз, ще кажа, дори без да мисля,

аз, ще кажа веднага на Вас!

Там където вълната полита

към брега всеки миг, всеки час...

Там където небето е синьо,

дето чайки говорят на глас...

Към морето! Към морето!

Там където! Там където...

Там където отново съм Аз!

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??