8.08.2009 г., 12:16 ч.

Ако се върне... 

  Поезия » Любовна
895 0 18

Отдавна вече нищо не се случва...

И всяка среща ражда своя край.

Несбъднатото в себе си заключвам.

Септември никога не става май...

 

Край мен животът бавно вегетира...

И всеки ден угасва недоносен...

Отдавна със мечтите се разминах,

отучих се в дъжда да тичам боса.

 

Отучих се с морето до говоря.

Да сбирам раковини по брега.

С фенер да търся нестандартни хора.

Отучих се да чакам любовта...

 

А  ако тя поникне на паважа

и кацне върху устните ми зимни,

"Обичам те!" едва ли ще ти кажа...

 

Ако ме искаш, просто... целуни ме!

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??