19.11.2007 г., 19:35 ч.

Алергичен 

  Поезия » Друга
609 0 3
Около очите
имам алергия,
алергичен съм
към теб и безразличието
ти, Всеки път, когато ме гледаш
безизрано, кулата на Сигурността
ми се поклаща застрашително





ту на една страна,
                                                        ту на друга,


                                   ту на една,

ту на друга






и така...

... докато не си омръзнем.




© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??