Nov 19, 2007, 7:35 PM

Алергичен 

  Poetry » Other
615 0 3
Около очите
имам алергия,
алергичен съм
към теб и безразличието
ти, Всеки път, когато ме гледаш
безизрано, кулата на Сигурността
ми се поклаща застрашително





ту на една страна,
                                                        ту на друга,


                                   ту на една,

ту на друга






и така...

... докато не си омръзнем.




© Питър Хайнрих All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??