3.06.2008 г., 10:18 ч.

*Ало, здравей* 

  Поезия » Любовна
827 1 2

Ало, здравей!

Ало, здравей! Не затваряй веднага!
Просто искам да чуя гласа ти!
Искам пак да ти кажа, че без теб ми е пусто
и колко много боли ме от моите чувства!


Че всяка нощ те сънувам и в моите сънища
идваш тихо и пак ме прегръщаш!
Че всяка нощ те сънувам и в моите сънища
само с жарки целувки отвръщаш!


Не затваряй! Моля те! Още малко почакай!
Чуй как сърцето ми бие за тебе!
Толкоз силно, че пръска се в мрака
с всеки удар... и само тебе то все още чака!


Моля те, не затваряй! Чуй как гласът ми трепери,
щом пак твоето име изричам!
Моля те, не затваряй! Моля те, не ме наранявай,
защото най-много теб съм обичала!


Искам само да чуя гласа ти
и това, че прощаваш ми всичко!
Знай, всяка грешка, която направих,
е от обич единствено чиста!


Искам само да чуя гласа ти!
Тук и сега, за последно!
За да мога отново след теб
да прогледна...
                            и пак да започна на чисто!!!

                                      MariAngel

© Марияна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??