19.02.2009 г., 13:16 ч.  

Амнистия 

  Поезия » Любовна
776 0 15
Мълчанието ляга помежду ни,
с амнистия във лявото око.
Заспиваш отегчен и равнодушен
и сякаш никога не е било.
 
Била съм, бил си някому на пътя -
измислила съм си една любов.
За теб сега съм само спомен смътен
отстрелян дивеч, при успешен лов.
 
Илюзия било е да те мисля,
години да живея наобратно,
да те мечтая, тайно да те искам...
Били сме само непознати.
 
И аз заспивам. Край. The end. Без думи.
Невинен си - пиши на мен вината.
Пък нека, като куче помежду ни,
да ляга и сама съдбата.
 
Радост Даскалова

© Радост Даскалова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??