16.02.2020 г., 23:56 ч.

Анцуг 

  Поезия » Любовна
1031 0 2

 

Ще си купя анцуг. Най-обикновен.

И с него ще съм необикновена.

На срещата ела със колелото!

По твоя мярка нека съм скроена.

 

Ще ме повозиш в скута си вълшебен.

Вълшебно ще е всъщност колелото.

Вози ме все в посоката на слънцето.

Първа спирка е ей там, дървото.

 

Ще поседим под него на тревата.

Удобно е по анцуг. Тъй се случи.

Две чашки вадиш, малко хляб и вино.

Ще си имаме след време наше куче.

 

Сега ми набери цветя любовни!

Подари ми ги- ще е обет за вярност.

Махни ми анцуга и дълго ме целувай!

Нежно-напорист и мой до крайност.

 

Налюбени ще стигнеме до залез.

Ням свидетел ще ни е  дървото.

Във клоните си ще запази разказа

за двете фигури любов на колелото.

 

 

 

 

 

 

 

© Лили Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??