22.07.2016 г., 22:39 ч.

Ангелът мой 

  Поезия » Друга
314 0 3

Ох, ангелът мой е

в любовна мъка омаян.

Не, обсебен е.

Тази негова страст е от Бога дарена.

Той просто не го осъзнава.

Защото е ангел, непорочно създание.

И тръгва по пътища странни,

за  да изпита страстите човешки.

Дори не проумява, как го прави.

Твърд, лиричен и пробивен.

Просто се е самозабравил.

Но няма да отстъпи от принципа свой.

Ангелът мой!


 

© Симеон Пенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??