1.08.2008 г., 22:14 ч.

Ани 

  Поезия » За деца
522 0 2

Ани


Усмихна ме слънцето в детски очи...

приклекнала тихо, простряла ръка,

котенце пухкаво, нежно и жалко,

в скута си Ани поема за малко...


- Котенце мило, за мен не тъжи...!

В ръце се гушиш, глезливо стоиш...

Обич сърце ти малко обзема...

Как, кажи, със мен днес да те взема...??!

 

Няма време и за мене, татко,

мама с проблеми, грижи за батко...

Котенце мило, за мен не тъжи...

Утре при теб съм, щом грейнат лъчи...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??