25.02.2021 г., 7:25 ч.

Антон си нарисува слон 

  Поезия » За деца
476 2 3

Вчера с цветните моливи,

си играеше Антон,

цял ден мирен си стоеше,

и си нарисува слон.

 

Ала свършиха моливите,

останаха му само два,

и зелен го оцвети,

на оранжеви петна.

 

И не щеш ли как стана,

слона взе, че оживя,

но не беше той голям,

а събираше се в длан.

 

И си има днес Антон,

зелен, петнист джобен слон,

знае той слон как се храни,

дава му цвекло с банани.

© Ивета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??