7.01.2018 г., 20:10 ч.

Апел от човека към човека 

  Поезия » Философска, Гражданска, Оди и поеми
1269 4 0

Човек съм, като теб и различен,

замислен и все тъй първичен.

Пия смело от бокала на живота

с хъса са на гения и идиота.

 

Пиша разни думи, фрази и апели,

някои нови, други отживели.

Не бих спрял и за миг да мечтая,

като дете с думи и образи да играя.

 

В поезията има жива магия.

Усещаш ли, че улови я?

Ах, тя убягва между тихите моменти,

сред редове и накъсани фрагменти...

 

Драги поети и белетристи,

ентусиасти и професионалисти,

нека магията опазим и красим,

нека градим повече, отколкото рушим!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??