11.07.2010 г., 15:01 ч.

Автопортрет 

  Поезия » Друга
574 0 3

 

Непокорна вълчица

се оглежда във мене

и се втурва привично

в моя свят... И ме дебне.

 

Вятър, влак ли отмина

и отнесе кармично

забранената линия

на живота приличен?

 

Аз отдавна замахнах,

не останах след влака

глупав, светещ семафор -

бутафорно да чакам.

© Емилия Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??