8.03.2008 г., 8:51 ч.

Аз 

  Поезия » Любовна
896 1 16
Не съм жена, получена назаем -
мишена за безмилостни нападки.
Не ти, а моята любов извая
от тебе принц от приказка. За кратко.

Не съм готова да купувам ласки.
Да трупам недоносени копнежи.
Да търся под безизразната маска
следи от премълчаната ти нежност.

Не искам много. Толкова е просто:
да спреш дъха на топлите ми устни.
До моята тъга да се докоснеш.
Дланта ми в джунглата да не изпуснеш.

Ако това е бреме непотребно,
очите остави да се сбогуват.
Аз ще си взема спомена за тебе
и с кървавия залез ще отплувам...

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??