7.03.2009 г., 18:56 ч.

Аз... 

  Поезия » Друга
560 0 1

                                Пролет в прозореца.

                      Облак, нарисуван с цигарен дим...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Петко Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??