14.07.2006 г., 0:36 ч.

Аз и времето 

  Поезия
628 0 7
* * *
Времето
ме носи неподвластно.
За да погледна
на епохата реално,
необходима ми е
крачка във страни -
да кажа
крив ли съм
или съм праведен.

* * *
Животът,
точка е в спиралата
на времето.
Различни хора,
страсти и послания.
Някой гони
свята, висша цел.
А аз подвластен съм
на своите желания.

* * *
Ще оживее
с времето,
убитото в последния
финален акт.
Завесата се спуска
без фанфари.
В капан попаднала,
душата си продадох
във антракта.

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??