3.01.2010 г., 7:38 ч.

Аз не мога да бъда спокоен... 

  Поезия » Гражданска
644 0 12

 

 

Аз не мога да бъда спокоен,

ако ти си от мене далеч.

Затова и на тропика зноен,

и на Арктика в ледната глеч,

през пустинни и снежни полета

всеки ден,всеки миг, всеки час

аз намирам към тебе пътека -

обичта е най-верен компас.

И когато при теб се завръщам

те откривам, учуден и мил,

по-красива, добра и насъщна

и за нищо не бих те сменил!

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??