7.08.2009 г., 20:50 ч.

Аз, несъвършената 

  Поезия » Любовна
865 0 9

Знам, ти си съвършеният... За мене.

За много други - просто непознат.

Пребродих настоящето си време,

за бъдещето не помислих... Не посмях.

От тялото ти лъха на целувки

и морски бриз, по нощите пиян.

Ръцете ти - изгарящи прегръдки

са моето  желание за грях.

И знам, че съвършените ти устни

харесват тялото ми, неговия вкус.

А в летните извивки на душата ти

аз, несъвършената, танцувам блус.

 

 

© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??