1.10.2011 г., 11:49 ч.

Аз съм поет 

  Поезия » Друга
519 0 0

От тук измъкване нямаше,

той е заточен в безкрая,

душата му сякаш се давеше -

в последните капчици вяра...

Недъгав беше от малък,

куцаше с десния крак,

крадеше от кучета залък -

скитащ, бездомен, сирак...
Живееше в подлези черни,

в хаоса намираше ред,

сричаше думи неверни,

мислейки: ''Аз съм поет!''

© Никола Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??