4.09.2007 г., 8:59 ч.

Аз те мразя... до обичане 

  Поезия
748 0 14

 Аз те мразя... до обичане.
 И те ненавиждам... до любов.
 И не искам да те слушам... до захлас.
 И не искам да те гледам... до отнасяне.
 
 Аз те мразя... до изгубване.
 И те ненавиждам аз... до поглед.
 И не искам да те слушам... до премала.
 И не искам да те гледам... до заричане.
 
 Аз те мразя... до отричане.
 Аз те ненавиждам... до край.
 Защото всичко е черно и прелистено,
 а само в теб е моят рай...
 
 21.08.2007   17:33

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??