18.08.2019 г., 12:14 ч.

Аз вярвам в теб и ти си моя знак 

  Поезия » Любовна, Строги форми
437 1 4

Не гоня вече вятъра лудешки,

не чакам чудеса под дъжд и в сняг.

Не ме отчайват власт и чужди грешки,

не ме примамва илюзорен бряг.

 

Аз вярвам в теб и ти си моя знак

на истината, и на любовта.

Душата ти разсича всеки мрак

със светлина добра и с красота.

 

Лъжи разнасят злото по света

и себелюбието е зараза.

А ти даряваш обич и мечта,

и вяра силна е какво показа.

 

И има с теб живот. Ако не бе,

земята губи своето небе.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??